aboutus

Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Nieuwe Diamant
Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse omzet: 1,000,000-40,000,000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

  Van de de diamantbouw van Hunan is nieuw de Machinesco., Ltd een beroeps belast met het onderzoek en de vervaardiging van het boren en pneumatische hulpmiddelen van moderne high-tech ondernemingen。
   Het belangrijkste onderzoek en de vervaardiging van de hoge hamer van de luchtdruk DTH, boorgat, boorpijp en boringshulpmiddelen, worden producten wijd gebruikt in techniek, mijnbouw, techniek en constructiewerkzaamheden, waterputten, geothermische borings gemeentelijke techniek.


   Het bedrijf dat een gebied van 55,000㎡ behandelt, steltmomenteelmeer dan 300 mensen, met inbegrip van 75 hoogste leidingtechnici tewerk, zowel met rijke beroepsbekwaamheden als beheersmogelijkheden.

 

     

 

 

      De " nieuwe diamant „kwaliteit en het technische niveau van het belangrijke binnenlandse en internationale geavanceerde niveau, zijn de binnenlandse en buitenlandse bekende merken geworden, die door de meerderheid van gebruikers worden geprijst, worden de producten uitgevoerd naar Australië, Chili, Canada, Zuid-Afrika, Ethiopië, Maleisië, Zuid-Korea, Brazilië, Rusland, Taiwan, Hongkong.

 

 

-02-
Geschiedenis

Sinds 1998, zijn de stichter en het team van het bedrijf bezig geweest met het boren en pneumatische hulpmiddelen productie.

 

In 1998 -2010, stichter en team van ondernemingen in de boring en de pneumatische precipitatie van de hulpmiddelen verwerkende industrie 12 jaar, en de voorbereiding van de totstandbrenging van „nieuwe diamant“ merk.

 

Het werd formeel gevestigd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Loudi in 2011.

 

In het jaar van 2012, was de investering 130 miljoen yuan RMB, en meer dan 80 mu van industriële basis werden gebouwd in Pingjiang-Industrieterrein. Van de de diamantbouw van Hunan werd nieuw de Machinesco., Ltd opgericht.

 

Voltooid en gezet in productie in November 2013, volgens de bedrijf planning, bereikte de nieuwe fabriek de ontwerpcapaciteit, zou de jaarlijkse outputwaarde moeten meer dan 300 miljoen yuans bereiken

 

In het jaar van 2016, in aanbouw is het project in twee fasen van de installatie, en de jaarlijkse outputwaarde zal op basis van origineel worden verdubbeld.

-03-
Dienst

De NIEUWE DIAMANT conpany Beste Dienst
 

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

    NIEUWE snelle pre-sales van DIAMANT conpany 12 uren reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

   7-20 wordt de Werkdagen Snelle Delivery.Your orde verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

Hoog - kwaliteit:
 

    Wij zijn bezig geweest met het boren en pneumatische hulpmiddelen 20 jaar. Wij kunnen beloven om de beste kwaliteitsproducten aan u te verstrekken.

 


Concurrerende prijs:

 

  Goedkope prijs wegens directe fabrieksprijs.

 

OEM, ODM de dienst:
   uw eigen verzoek over product zal goed worden gediend.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 

   a) Grondstoffencontrole
       wij zijn vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren.

 


    b) Workshop
      Wij hebben nu workshops vooruitgegaan om de verwerkingsdelen digitaal weer te geven om de nauwkeurigheid en de efficiency van het werkstuk te verzekeren.

 


   c) Kwaliteitscontrole
     c1. QC in workshop
           Nadat de productielijn wordt gedownload, zorgt de inspecteur ervoor dat het product aan de kwaliteitsvereisten voldoet.

      c2. QC in verpakking
           De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.

   d) De kwaliteit klaagt
     Als een klant over de kwaliteit klaagt, zal de regionale afdelingschef de situatie aan ons de dienstteam overhandigen. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabriek rapporteren, gewoonlijk komen wij de productie, kwaliteitscontrole en verpakkingsafdelingen samen binnen 24 uren en verstrekken terugkoppelen en oplossingen binnen 48 uren.

 


    Als u tevreden met onze zaken bent en kunt lange tijd samenwerken, in principe kunnen wij steekproeven voor u verstrekken om het product te testen, maar de vracht wordt betaald door de klant.

 

 

   Als u meer over de productinformatie van DTH-boringshulpmiddelen wilt leren, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: rick.liao@xjgdrill.com, en verheugt zich op het werken met u.



     De eerbiedklanten, begrijpen klanten, overschrijden klantenverwachtingen, blijven producten en de diensten verlenen, zodat de klanten altijd partners zullen zijn. Dit is het de dienstconcept dat wij hebben aangedrongen op en bepleit.

-04-
Ons Team

   Ons bedrijf stelt momenteel meer dan 300 mensen, met inbegrip van 75 hoogste leidingtechnici tewerk, heeft de Afdeling beheersafdeling, de afdeling van het productiebeheer, ontwerp en onderzoekafdeling, verkoopafdeling, internationale handelsafdeling en andere afdelingen geïntegreerd.

 

       Fotobeheer

 

     

 

De scenario's van de beheersvergadering

 

                                                                                        

    De productie en de productie omvatten: blanking workshop, thermische behandelingsworkshop, machinewerkplaats, assemblageworkshop, verpakkende workshop, etc….

 

Verwerkingsworkshop

 

       

 

Numerieke controlemachine

 

                                                                                   

numerieke controle het machinaal bewerken

       

 

Thermische behandelingsinstallatie

 

  

                                                                   

Contactgegevens