Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis

Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. certificaten
China Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Dank u zeer voor het nieuwe diamantbedrijf. Het product is groot, wat onze efficiency verbetert en ons beeld verbetert.

—— Alcatel

De nieuwe diamantproducten brengen grote hulp aan ons werk, is het productontwerp zeer redelijk, dankt aan klantenservice de aandachtige dienst.

—— Richard

De nieuwe diamantproducten zijn zeer snel om aan de werkomgeving aan te passen, voel ik zeer goed, dank u voor de vervaardiging van China.

—— Gippsland

 • lopende band

    Van de de diamantbouw van Hunan stelt nieuw de Machinesco., Ltd momenteel meer dan 300 mensen, met inbegrip van 75 hoogste leidingtechnici tewerk, zowel hebben rijke professionele als technische niveau en beheerscapaciteit.

    De publiciteit wordt gevestigd in het Industrieterrein van Hunan Pingjiang Yueyang, is de grootte van het installatiegebied meer dan 80 acres, en gezet in verrichting in November 2013, de jaarlijkse outputwaarde van meer dan 300 miljoen yuans, meer dan 10 miljoen yuans van winsten en belastingen.

  Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

    De productie en de productie omvatten: blanking workshop, thermische behandelingsworkshop, machinewerkplaats, assemblageworkshop, verpakkende workshop.

  Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

    Het bedrijf heeft een zaal van de producttentoonstelling voor de verwerkende ondernemingen in het fabrieksgebied. Welkom om hen te bezoeken en te leiden.

  Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3 

 • OEM / ODM

     Het product van dit bedrijf is OEM productie, kan de vlek worden verhandeld, kan nieuwe stijlen ook ontwikkelen, kunnen de prijzen op het aantal specifieke omstandigheden worden gebaseerd om klanten in binnen- en buitenland, productie of verdelers welkome vraag, brieven onderhandelingen, onderhandelingsproductie en productie te bespreken, welkom te heten etc….

   

     Van de de diamantbouw van Hunan heeft nieuw de Machinesco., Ltd reclame in netto bevorderingswebsites overzee en geschikte buitenlandse handel gemaakt,

   

     Om markten overzee beter open te stellen, zodat de producten van het bedrijf zodat meer mensen rond de wereld het weten. De huidige klanten zijn eerst hoofdzakelijk geconcentreerd in Oceanië, Afrika, de Amerika, de „klant, de kwaliteit eerst, wetenschap en technologieinnovatie, de beheersefficiency“, de nieuwe diamant van Hunan met zijn hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten aan klantentevredenheid overzee. De welkom reclame, de buitenlandse klanten en de binnenlandse handelaren contacteren ons!


  Product verwant proces overzee:

  Vraag/postdienblad - bezoekfabriek - bewijsverwijzing - de enige vooruitbetaling van het tekencontract - beginproductie - breng vóór voltooiing in evenwicht - de transactie van de leveringsvoltooiing!

 • R & D

     DTH-de boringshulpmiddelen omvatten DTH-Boor, DTH-Boorpijp, DTH-hoofdzakelijk hamer en DTH-beetje. Als professionele fabrikant van het boren en boringshulpmiddelen dertig jaar, Co. van de Bouwmachines van Hunan Jingang, heeft Ltd sterke technische sterkte en volledig kwaliteitsborgingsysteem, en heeft vele verscheidenheden, specificaties en kwaliteitsstabiliteit in DTH-boringshulpmiddelen.

   

      In de DTH-pers, zijn er DN-reeksen, DSD-reeks, NQL-reeks, n-reeks, NM-reeks, NBR-reeks van lage en middelgrote drukwind, NRC-reeks van omgekeerde omlooppers. Olie en gas de putten, putten met grote opening beïnvloeden Speedmaster-reeks.

   

      In termen van DTH-beetje, kan het allerlei hoge drukwind en diverse vormvereisten 1-12 duim DTH-Boor, lage reeksen van de winddruk J en CIR-reeksen, omgekeerde omloopnrc reeks, PR4-reeks, PR5-reeks, de reeks van de draadboor R25, T38-reeks, T45-reeks, T51-reeks veroorzaken. En de onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsputten, de boorboring van het grote diametergat, een reeks pneumatische producten, boringsdiameter van 50mm tot 998mm, boringsdiepte van 15m tot 40m waaier.

   

      In het aspect van DTH-Boorpijp, zijn er diverse types van boorpijp, boorstam en de adapter van de boorpijp de waarvan diameter van 76mm tot 140mm is, en de lengte van boorpijp varieert van 1m tot 9.5m. Momenteel, allerlei zijn de nieuwe die hulpmiddelen van de diamantboring door ons bedrijf worden geproduceerd regelmatig in de binnenlandse markt, toegenomen en uitgevoerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Latijns Amerika en Afrika, en de producten worden over de hele wereld verkocht.

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Rick Liao

Tel.: 86-18692219720

Fax: 86-731-89708248

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.