Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol

  • Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol
Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 13 3/4“ 532 349mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-CODE: 532 Omlooptype: Jet Air
SPELDverbinding: 6 5/8“ API Metrische Beetjediameter: 349mm
Productgewicht: 123KG Gewicht op Beetje: 27,500-68,750Ibs
Hoog licht:

drie kegelbeetje

,

Het gemalen beetje van de tandboor

,

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol

     De boorbeetjes zijn wijdst gebruikt in olieboring en geologische boring. Tricone beetjes hebben het effect van het schommelen van, het verpletteren van en het scheren van de vormingsrots tijdens omwenteling. Daarom kan het beetje van de rolkegel aan diverse zachte, middelgrote en harde vormingen aanpassen. Vooral na de totstandkoming van de beetjes van de straal-typerol en de kegelbeetjes van de lang-pijprol, wordt de rolbeetje het boren snelheid zeer verhoogd, die een belangrijke revolutie in de ontwikkeling van de beetjes van de rolkegel is. Tricone beetje door tandtype kan in de rolbeetje van malentanden (staaltanden) worden verdeeld, beetje het van de tand (geplaatste het toestel van de carbiderol) rol opnemen; volgens het aantal rol kan in enige kegel, dubbele kegel, Tricone en multi-roller beetje worden verdeeld. In binnen- en buitenland het wijdst gebruikt, het gemeenschappelijkst is het tricone beetje.
 

     De beetjes van de rotsboor zijn een essentieel onderdeel de olie, de exploratie en boorindustrieën, maar de beetjes van de rolkegel zijn te duur voor sommige boorindustrieën, ertoe aanzettend sommige boorindustrieën om grote tweedehandse de beetjesrente van de rolkegel te veroorzaken, drukken zijn lage prijs en betrouwbare kwaliteit (slechts 1/3 van zijn levensduur wordt gebruikt in olieboring) de kosten van de boorindustrie zodat de gebruikte rolbeetjes een belangrijk stuk van enkele boorindustrie zijn geworden.

 

Beschrijving


HET SNIJDEN STRUCURES
1.Tailored nemen vervaardigde vormen en rangen op gebruikend het carbidetechnologie van het overzichtswolfram voor verschillende vormingen die drillability hebben gevarieerd en de samenpersende sterkte, om een optimale gelijke te verstrekken beteen de weerstand en de hardheid van de tussenvoegselsslijtage.
2.By gebruikend computersimulatie van de rots die bij de bodem van het gat bteaking, kunnen de ingenieurs van Shareat de beste tussenvoegselsruimte ontwerpen om de evenwichtigste lading op elk tussenvoegsel te verzekeren. Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 0
Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 1 3.Double rijen van pandtussenvoegsels voor beter het handhaven van volledig pandgat. 
ROLlager
Gebaseerd op het berekenen van de ladingsdistributie op de dragende componenten, nemen alle shareatebeetjes lagers op die optimale die meetkunde hebben en ladingsdistributie wordt ontworpen om het maximum dragende leven te geven.

1.Non-verzegeld Lagers

Dragend Type: Rol-bal-rol-duw Knoop zonder verbinding. 

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 2

2.Sealed lagers

Dragend Type: O-rings verbinding-rol-bal-rol-Duw Knoop. Zie 

·De verbinding houdt de modder, de knipsels, lucht en waterouside de lagers.

·Het dragende werk in smeermiddel en wrijvingvoorwaarden, dit resulteert in minder lagerslijtage en langer lagerleven.

 

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 3
DE VERHOGING VAN LUGAND SHIRTTAIL
Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 4

 

 

1.Conventional Shirttail DesignThis shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat vluchtgebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail en shirttail lip vermindert.

Hardmetal en het slijtvaste carbide werden toegepast op shirttail en shirttail lip.

het Ontwerp van 2.Particular Shirttail

Dit shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat eacape gebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail vermindert en shirttail snoei.

Hardmetal werd toegepast op shirttaillip en handvat. Slijtvaste catbide op shirttaillip en handvat en rond het“ terras“ lagere deel van shirttailhandvat.

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 5
 

Voorzichtigheid


·Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

 

·Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

 

·De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

·Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

·Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

·Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


 

Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
13 3/4“ 349mm 532 Zachte vormingen met lage samenpersende sterke punten. Compensatiebeitel op pand, kegel op binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 371 123 6 5/8“ API 27,500-68,750Ibs/110-80RPM

 

Eigenschapvoordeel


1.Price verplichting: om de hoge betrouwbaarheid van producten te verzekeren, gebruikt de grondstoffenselectie de producten van het grapefruitmerk; onder dezelfde concurrentievoorwaarden, en om product technische prestaties op basis van eerlijkheid niet aan een gunstige prijs tot klanten te verminderen.

 

2.Quality verplichting: product de productie en het testen hebben kwaliteitsverslagen en inspectiegegevens; de prestaties van het product kunnen klanteninspectie weerstaan.

 

3.Customer de dienst: om nieuw diamantmerk tot stand te brengen, verbeter het zicht van ondernemingen, vestigen collectief beeld, dienen wij klanten met het principe van „preferentiële prijzen, de goede dienst het principe, van de betrouwbare productkwaliteit“.

 

De verschijning van het beeld is verschillend van dat van het daadwerkelijke product, en het daadwerkelijke product is de norm.

Het gecementeerde Beetje van de Carbide Tricone Rol 6

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.