Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

11 835 279mm Tricone Boorbeetje 163 IBS voor Rots/het Geothermische goed Boren

11 835 279mm Tricone Boorbeetje 163 IBS voor Rots/het Geothermische goed Boren

  • 11 835 279mm Tricone Boorbeetje 163 IBS voor Rots/het Geothermische goed Boren
11 835 279mm Tricone Boorbeetje 163 IBS voor Rots/het Geothermische goed Boren
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 11 835 279mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-Code: 835 Omlooptype: Jet Air
Speldverbinding: 6 5/8“ API Metrische Beetjediameter: 279mm
Gewicht van het product: 74kg Gewicht op Beetje: 55,000-88,000Ibs
Hoog licht:

drie kegelbeetje

,

de boorbeetje van de rolkegel

    De snelheid wijst erop hoe snel de boor in diameter moet roteren, die het doel van het het boren proces is om de snelheid van omkering te meten. Wanneer het boren, niet is hetzelfde als de de rots brekende voorwaarde van de rotshardheid verschillend is, het effect van beetjegewicht op het niet hetzelfde, zodat beet snelheid op rots brekend proces en mechanisch penetratietarief, zouden wij moeten nadenken rots en van het rots brekende ogenblik elementen.

(1) de rotatiesnelheid tijdens zachte grondboring wanneer het boren in zachte, plastic en kleine schurende vormingen (zoals de vormingen van de kleirots), de dikte van de knipselsbesnoeiing door de scherpe tanden is gelijk aan de diepte waarbij de scherpe die tanden in de rots worden gesneden, en de boring de slijtage van de scherpe tanden zeer klein is. Dientengevolge, voegt het boren in zachte vormingen snelheid in rechtstreekse verhouding tot ROP toe terwijl de boring onder druk is.

(2) de omwentelingssnelheid van middelgrote harde en harde vorming tijdens boring is hard en de hardheid is moeilijk om worden ingegeven, en het malende bezit is hoog. De scherpe tanden zijn onophoudelijk bot en het gebied van de tand en rotsaanrakingsverhogingen. Het maken van het rots het verpletteren misvorming en breukontwikkelingsogenblik breidt zich uit, de moeilijkheid om langzaam het boren tarief toe te voegen, en de grotere vraag naar beetjegewicht. Met de verbetering van vormingshardheid, breidt de tijd van rots het breken bij het beetje en verhoogt het tarief om te boren uit, dat het proces van rots brekende vooruitgang onvolledig zal maken. De scherpe tanden hebben nog niet de rots voldoende om van de rots gebroken te scheiden, resulterend in de daling van rots brekende diepte. Aldus, behoudens de beperkingen van het rots brekende ogenblik, om snellere slijtage scherpe tanden, hard en harde grond te verhinderen kan de boring niet de snelheid teveel verhogen.

(3) is niet dezelfde rots het boren snelheid is niet dezelfde rots, moet de boorsnelheid met de toegevoegde snelheid de kromme en de maximum snelheid veranderd hebben. Het boren in klei schommelt met een penetratietarief evenredig aan omwentelingssnelheid; borend in vast lichaam, zal de hoogst schurende rots met langzamer penetratietarief toe te schrijven aan uitbreiding van rots brekend ogenblik met snellere grensomwenteling dan andere rotstypes om klein te zijn, wanneer de snelheid de grenssnelheid overschrijdt, in lagere het boren snelheid resulteren. Na verdubbelde snelheid, boorde de experimentele rolkegel verschillende kwaliteiten van rots. De resultaten toonden aan dat het marmer met rang 4 rots is, is het het boren tarief 93%, en rang 9 is macular graniet. Slechts toonde 28%, van 4 tot 9, het tarief van penetratietarief een het verminderen kromme. Aldus, voor zachtere schurende vormingen, is de progressieve snelheid gunstig, terwijl voor sterke, hoog-schurende vormingen, het niet significant is.

 

Beschrijving


 

Voorzichtigheid


· Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

 

· Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

 

· De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

· Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

· Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

· Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
11 279mm 835 Uiterst hard en schurende vormingen met hoge samenpersende sterke punten. Eivormig op pand, frekwentiecurve op binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 163 74 6 5/8“ API 55,000-88,000Ibs/80-50RPM

 

Eigenschapvoordeel


1. Prijsverplichting: om de hoge betrouwbaarheid van producten te verzekeren, gebruikt de grondstoffenselectie de producten van het grapefruitmerk; onder dezelfde concurrentievoorwaarden, en om product technische prestaties op basis van eerlijkheid niet aan een gunstige prijs tot klanten te verminderen.

 

2. Kwaliteitsverplichting: product de productie en het testen hebben kwaliteitsverslagen en inspectiegegevens; de prestaties van het product kunnen klanteninspectie weerstaan.

 

3. Klantenservice: om nieuw diamantmerk tot stand te brengen, verbeter het zicht van ondernemingen, vestigen collectief beeld, dienen wij klanten met het principe van „preferentiële prijzen, de goede dienst het principe, van de betrouwbare productkwaliteit“.

 

 

 

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.