Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype

9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype

  • 9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype
9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 9 412 229mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-Code: 412 Omlooptype: Jet Air
Speldverbinding: 4 1/2“ API Metrische Beetjediameter: 229mm
Gewicht van het product: 50kg Gewicht op Beetje: 9,000-18,000Ibs
Hoog licht:

drie kegelbeetje

,

de boorbeetje van de rolkegel

Beschrijving

 

     Volgens het aantal rol kan de kegel in enig kegelbeetje, drie beetjes van de rolkegel en assemblage van multi-kegelbeetje worden verdeeld. Volgens het knipsel kan het materiaal in staaltanden (malentanden) en het gekartelde beetje van de rolkegel worden verdeeld.

    Als hulpmiddel voor het boren rotsvormingen, zijn de beetjes van de rolkegel wijd gebruikt. De significante verbeteringen van beetjeprestaties drukken het boren direct kosten, vooral in het afgelopen decennium. Levensverwachting en penetratietarief van twee prestatie-indicators, bepalen zij uiteindelijk de omvang van het boren van de boring van het kosteneffect. Het verhogen van het penetratietarief en de levensduur van het boorbeetje is een efficiënte manier om de het boren kosten te drukken. Men bevestigt dat de verbetering van het het boren tarief een grotere invloed bij het drukken van de het boren kosten dan de verbetering van het leven van het boorbeetje heeft, waarin de verbetering van de boor scherpe structuur de boringsmachine moet verbeteren de directste methode van het boren snelheid. Lange tijd, heeft de verbetering van de knipselstructuur hoofdzakelijk op de belangrijkste scherpe tandstructuur wordt geconcentreerd, bijvoorbeeld, in de gecementeerde structuur van de carbidetand, mensen wigtanden, lepel-vormige tanden, gedeeltelijke bovenkant lepel-vormige tanden, zoals slijtagetoestel dat etc. uitgevonden. Men realiseert geleidelijk aan dat de maatstructuur ook een grote invloed op het penetratietarief en de levensduur van het boorbeetje heeft. Vooral, vereisen de boorbeetjes in hoog-afgeweken en horizontale putten worden gebruikt een redelijke maatstructuur die. Vele nieuwe maatstructuren zijn onderzocht en ontwikkeld ben op het rolbeetje van toepassing heeft bereikt goede resultaten.

 

Beschrijving


HET SNIJDEN STRUCURES
1. De gemaakte vervaardigde tussenvoegselvormen en de rangen gebruikend het carbidetechnologie van het overzichtswolfram voor verschillende vormingen die drillability en samenpersende sterkte hebben gevarieerd, om een optimale gelijke te verstrekken beteen de weerstand en de hardheid van de tussenvoegselsslijtage.
2. Door computersimulatie van de rots te gebruiken die bij de bodem van het gat bteaking, kunnen de ingenieurs van Shareat de beste tussenvoegselsruimte ontwerpen om de evenwichtigste lading op elk tussenvoegsel te verzekeren. 9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype 0
9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype 1 3. Dubbele rijen van pandtussenvoegsels voor beter het handhaven van volledig pandgat. 
ROLlager
Gebaseerd op het berekenen van de ladingsdistributie op de dragende componenten, nemen alle shareatebeetjes lagers op die optimale die meetkunde hebben en ladingsdistributie wordt ontworpen om het maximum dragende leven te geven.

1. Niet verzegelde Lagers

Dragend Type: Rol-bal-rol-duw Knoop zonder verbinding. 

9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype 2

2. Verzegelde Lagers

Dragend Type: O-rings verbinding-rol-bal-rol-Duw Knoop. Zie 

· De verbinding houdt de modder, de knipsels, lucht en waterouside de lagers.

· Het dragende werk in smeermiddel en wrijvingvoorwaarden, dit resulteert in minder lagerslijtage en langer lagerleven.

 

9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype 3
DE VERHOGING VAN LUGAND SHIRTTAIL
9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype 4

 

 

1. Conventionele Shirttail DesignThis shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat vluchtgebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail en shirttail lip vermindert.

Hardmetal en het slijtvaste carbide werden toegepast op shirttail en shirttail lip.

2. Bijzonder Shirttail-Ontwerp

Dit shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat eacape gebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail vermindert en shirttail snoei.

Hardmetal werd toegepast op shirttaillip en handvat. Slijtvaste catbide op shirttaillip en handvat en rond het“ terras“ lagere deel van shirttailhandvat.

9 229mm Dia Tricone de Boorbeetje 412 van de Molentand IADC-Code met Jet Air-Omlooptype 5
 

Voorzichtigheid


Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
9 229mm 412 Zeer zachte vormingen met lage samenpersende sterke punten en hoge drillability. Beitel op pand, kegel op binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 110 50 4 1/2“ API 9,000-18,000Ibs/120-90RPM

 

 

 

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.