Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

Het boren van de Tand Tricone Beetje van de Stammolen/Roterende de Slijtageweerstand van het Boorbeetje

Het boren van de Tand Tricone Beetje van de Stammolen/Roterende de Slijtageweerstand van het Boorbeetje

  • Het boren van de Tand Tricone Beetje van de Stammolen/Roterende de Slijtageweerstand van het Boorbeetje
Het boren van de Tand Tricone Beetje van de Stammolen/Roterende de Slijtageweerstand van het Boorbeetje
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 12 1/4“ 311mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-Code: 532 Omlooptype: Jet Air
Speldverbinding: 6 5/8“ API Metrische Beetjediameter: 311MM
Gewicht van het product: 98KG naam: roterend boorbeetje
Hoog licht:

drie kegelbeetje

,

de boorbeetje van de rolkegel

     12 1/4“ 532 311mm Boor Tricone boorbeetjes van stamhulpmiddelen

 

 

Het de kegelbeetje van de mijnbouwrol is het wijdst gebruikte type van beetje. Tricone van het de tandcontact van het beetjewerk afwisselend scherpe de bodemgat, de rots brekende torsie, de scherpe tanden en de bodem van het contactgebied zijn klein, hoge druk, gemakkelijk om in de grond te eten, de totale bladlengte te werken, en zo slijtage en scheur te verminderen. Tricone beetje om aan een verscheidenheid van laag van zacht aan hard aan te passen. Volgens het aantal rol kan in één enkel beetje van de rolkegel, twee rolbeetje, tricone beetje en vier rolbeetje worden verdeeld.

 

Volgens het knipsel kan het materiaal in staaltanden (malentanden) en gekarteld rolbeetje worden verdeeld. Het beetje van de Tobotboor aangezien een de boorrotshulpmiddelen wijd zijn gebruikt, significante verbetering van beetjeprestaties drukt het boren direct kosten, vooral is Jaarlijkse vooruitgang bijna tien het snelst. Het leven en ROP twee prestatie-indicators, bepalen zij uiteindelijk de omvang van het effect van het boren het tarief van de het beetjepenetratie van de kostenboor en de levensduur is een efficiënte manier om het boren kosten te drukken, is het gedocumenteerd dat de verbetering van het het boren tarief de verbetering van het boorleven significanter is dan de verbetering van het boorleven, waarin de verbetering van boor scherpe structuur de directste manier is om het penetratietarief van boorbeetje te verhogen. Lange tijd, heeft de verbetering van scherpe structuur hoofdzakelijk geconcentreerd op de belangrijkste scherpe tand

 

Bijvoorbeeld, in het geval van de gecementeerde structuren van de carbidetand, wigtanden, gegratineerde tanden, gegratineerde tanden, versleten tanden, zijn enz. opeenvolgend uitgevonden, en in het afgelopen decennium, heeft men geleidelijk aan dat de pandstructuur ook het effect op een een de boorsnelheid en levensverwachting heeft van het boorbeetje een grotere invloed hebben, vooral in de toepassing van hoog-gradiëntputten gerealiseerd en de horizontale putten vereisen een redelijke structuur van het diameterpand, is een aantal nieuwe pandstructuur en ontwikkeld gepast op de het beetje bereikte goede resultaten van de rolkegel toe.

 

 

DE VERHOGING VAN LUGAND SHIRTTAIL

 

1. Conventionele Shirttail DesignThis shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat vluchtgebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail en shirttail lip vermindert.

Hardmetal en het slijtvaste carbide werden toegepast op shirttail en shirttail lip.

 

2. Bijzonder Shirttail-Ontwerp

Dit shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat eacape gebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail vermindert en shirttail snoei.

Hardmetal werd toegepast op shirttaillip en handvat. Slijtvaste catbide op shirttaillip en handvat en rond het“ terras“ lagere deel van shirttailhandvat.

 


 

Voorzichtigheid


Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

 

Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

 

De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
12 1/4“ 311mm 532 Zachte vormingen met lage samenpersende sterke punten. Coical op pand en binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 216 98 6 5/8“ API 24,500-61,250Ibs/110-80RPM

 

Eigenschapvoordeel


1. Prijsverplichting: om de hoge betrouwbaarheid van producten te verzekeren, gebruikt de grondstoffenselectie de producten van het grapefruitmerk; onder dezelfde concurrentievoorwaarden, en om product technische prestaties op basis van eerlijkheid niet aan een gunstige prijs tot klanten te verminderen.

 

2. Kwaliteitsverplichting: product de productie en het testen hebben kwaliteitsverslagen en inspectiegegevens; de prestaties van het product kunnen klanteninspectie weerstaan.

 

3. Klantenservice: om nieuw diamantmerk tot stand te brengen, verbeter het zicht van ondernemingen, vestigen collectief beeld, dienen wij klanten met het principe van „preferentiële prijzen, de goede dienst het principe, van de betrouwbare productkwaliteit“.

 

 

 

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.