Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs

8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs

  • 8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs
8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 8 1/2“ 635 216mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-Code: 635 Omlooptype: Jet Air
Speldverbinding: 4 1/2“ API Metrische Beetjediameter: 216mm
Gewicht van het product: 38KG Gewicht op Beetje: 25,500-51,000Ibs
Hoog licht:

het gemalen beetje van de tandboor

,

de boorbeetje van de rolkegel

     Het boren de druk is een noodzakelijke voorwaarde voor de rots van het bodemgat het breken. De grootte van het gewicht-op-beetje bepaalt de methode en de kenmerken van rots het breken, die direct de het boren snelheid en de methode van beetjeschade beïnvloedt. Tijdens boring, wordt het boorbeetje onderworpen aan asdruk en omkerende kracht. De scherpe tanden worden gedragen, afstompen of beschadigden tijdens het proces om de rots te drukken en te scheren, die onvermijdelijk de het boren snelheid zal beïnvloeden. Met de toevoeging van gewicht-op-beetje, zal de het boren snelheid blijven verbeteren, en het lager van het boorbeetje en de scherpe tanden en andere componenten zullen slijtage en scheur versnellen, beïnvloedend het penetratietarief. Het verband tussen gewicht-op-beetje en penetratietarief is drie andere perioden veranderd.

     Tijdens de verschijning van het verpletteren: wanneer het gewicht op beetje minder dan de hardheid van de rots is, kan de scherpe tand niet in de rots snijden, maar kan de rots slechts verpletteren door wrijvingmethode en op de scherpe tand zeer dragen, hoewel het het boren tarief evenredig aan de verhoging van de beetje-druk toevoegt, vermoeit het verpletteren ook periode is: Wanneer het gewicht op de boorpers dicht bij de rots in de hardheid, hoewel het snijden niet in de rotssnijders, maar in de aanval van het rotsgezicht meer barsten, de scherpe tanden door het herhaalde effect, maar ook het begin van volume het verpletteren;

    Tijdens volume het verpletteren, wanneer het gewicht op beetje aan meer dan de rots pers-in hardheid wordt toegevoegd, waren de scherpe die tanden in het volume van rotsfragmentatie worden gesneden, het het boren effect significant alvorens het normale boring is. Daarom is het noodzakelijk die met het gewicht-op-beetje worden tevredengesteld op het beetje wordt toegepast van de rolkegel dat de scherpe tand in de rots kan drukken en het volume van de rots veroorzaken om af te brokkelen.

    Na verdubbelde de gewicht-op-beetje test, werd het experimentele beetje van de rolkegel geboord aan verschillende kwaliteiten van rots. De resultaten toonden aan dat de verschillende rotstypes niet hetzelfde penetratietarief hadden om het gewicht-op-beetje te verhogen. Ondertussen, was het tarief om in medium-hard rotsvormingen (rotsrangen 6-7) te boren vrij hoog, terwijl vrij zacht (rotsrangen 4-5) en hard (rotsrangen 8-9). Borend in de zachte rots, gemakkelijk om het waterdeeg aan te vallen, zou de druk van het boorbeetje geselecteerde kleiner moeten zijn. Borend in de schurendere vormingen, het gebrek aan beetje-druk boorbeetje gemakkelijk om vroeg slijtage-beetje gewicht te vormen dat behoorlijk moet worden verhoogd. Zou de het boren gebroken rotsvorming, naar voren gebogen aan het springen, het boren druk behoorlijk moeten worden verminderd om instorting te verhinderen, besnoeiingstanden snijden. Het gewicht-op-beetje is een belangrijke parameter voor het boren. D.w.z., is het noodzakelijk om volledig spel aan de capaciteit van de scherpe tanden te geven in de rotsvorming te snijden en de slijtage van de scherpe tanden maximaal te verminderen.

 

Beschrijving


HET SNIJDEN STRUCURES
1.Tailored nemen vervaardigde vormen en rangen op gebruikend het carbidetechnologie van het overzichtswolfram voor verschillende vormingen die drillability hebben gevarieerd en de samenpersende sterkte, om een optimale gelijke te verstrekken beteen de weerstand en de hardheid van de tussenvoegselsslijtage.
2.By gebruikend computersimulatie van de rots die bij de bodem van het gat bteaking, kunnen de ingenieurs van Shareat de beste tussenvoegselsruimte ontwerpen om de evenwichtigste lading op elk tussenvoegsel te verzekeren. 8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 0
8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 1 3.Double rijen van pandtussenvoegsels voor beter het handhaven van volledig pandgat. 
ROLlager
Gebaseerd op het berekenen van de ladingsdistributie op de dragende componenten, nemen alle shareatebeetjes lagers op die optimale die meetkunde hebben en ladingsdistributie wordt ontworpen om het maximum dragende leven te geven.

1.Non-verzegeld Lagers

Dragend Type: Rol-bal-rol-duw Knoop zonder verbinding. 

8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 2

2.Sealed lagers

Dragend Type: O-rings verbinding-rol-bal-rol-Duw Knoop. Zie 

·De verbinding houdt de modder, de knipsels, lucht en waterouside de lagers.

·Het dragende werk in smeermiddel en wrijvingvoorwaarden, dit resulteert in minder lagerslijtage en langer lagerleven.

 

8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 3
DE VERHOGING VAN LUGAND SHIRTTAIL
8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 4

 

 

1.Conventional Shirttail DesignThis shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat vluchtgebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail en shirttail lip vermindert.

Hardmetal en het slijtvaste carbide werden toegepast op shirttail en shirttail lip.

het Ontwerp van 2.Particular Shirttail

Dit shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat eacape gebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail vermindert en shirttail snoei.

Hardmetal werd toegepast op shirttaillip en handvat. Slijtvaste catbide op shirttaillip en handvat en rond het“ terras“ lagere deel van shirttailhandvat.

8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 5
 

Voorzichtigheid


·Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

 

·Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

 

·De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

·Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

·Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

·Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
8 1/2“ 216mm 635 Medium-hard en schurende vormingen met hoge samenpersende sterke punten. Coical op pand en binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 84 38 4 1/2“ API 25,500-51,000Ibs/100-60RPM

 

 

Eigenschapvoordeel


1.Price verplichting: om de hoge betrouwbaarheid van producten te verzekeren, gebruikt de grondstoffenselectie de producten van het grapefruitmerk; onder dezelfde concurrentievoorwaarden, en om product technische prestaties op basis van eerlijkheid niet aan een gunstige prijs tot klanten te verminderen.

 

2.Quality verplichting: product de productie en het testen hebben kwaliteitsverslagen en inspectiegegevens; de prestaties van het product kunnen klanteninspectie weerstaan.

 

3.Customer de dienst: om nieuw diamantmerk tot stand te brengen, verbeter het zicht van ondernemingen, vestigen collectief beeld, dienen wij klanten met het principe van „preferentiële prijzen, de goede dienst het principe, van de betrouwbare productkwaliteit“.

 

De verschijning van het beeld is verschillend van dat van het daadwerkelijke product, en het daadwerkelijke product is de norm.

8 1/2“ Olie 635 en Gas Tricone Boorbeetje 216mm Dia-Schuringsbewijs 6

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.