Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

415 200mm Dia het Tussenvoegselbeetje van het Wolframcarbide voor Waterput die 34KG-Gewicht boort

415 200mm Dia het Tussenvoegselbeetje van het Wolframcarbide voor Waterput die 34KG-Gewicht boort

  • 415 200mm Dia het Tussenvoegselbeetje van het Wolframcarbide voor Waterput die 34KG-Gewicht boort
415 200mm Dia het Tussenvoegselbeetje van het Wolframcarbide voor Waterput die 34KG-Gewicht boort
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 7 7/8“ 415 200mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-Code: 415 Omlooptype: Jet Air
Speldverbinding: 7 7/8“ API Metrische Beetjediameter: 200mm
Gewicht van het product: 34KG Gewicht op Beetje: 7,880-15,750Ibs
Hoog licht:

drie kegelbeetje

,

de boorbeetje van de rolkegel

Verschillende lithologie van het beetjemislukking van de rotsoorzaak
 

Effect van vormingslithologie op de mislukkingslijst van het boorbeetje het Boren vaardigheden vandaag: Beïnvloed het boren snelheid, de lengte van het boorbeetje; de complexe processen zoals goed lekkage, uitbarsting, storten goed in en plakkend; veranderingen in modderfunctie; beïnvloed goed putkwaliteit, zoals afwijking, droeg diameteronregelmatigheden, daardoor beïnvloedend de het cementeren kwaliteit. Na het analyseren van de vormingslithologie en zijn effect op het boren vaardigheden, kan de rationaliteit van beetjeselectie en toepassing worden beoordeeld.
 

Klei, mudstone en schalieinvloed: Het is gemakkelijk om het vrije water in de modder te absorberen en gezweld, zodat de beugel vermindert, vormt een boorweerstand, en zelfs geplakt geplakt, samen met onderdompeling zal het ogenblik van uitbreiding, van het blok vallen, zodat goed de diameteruitbreiding, een putinstorting vormt. Pogings gebruik om of indien te geven het lage aandeel water van de boring van de lage viscositeitsmodder. Koolstofhoudende schalie gezamenlijke zwakke, eenvoudige instorting. Kleiachtige zachte laag, snelle het boren snelheid, maar ook eenvoudig modderpakket.
 

Zandsteen: Zijn aard is zeer verschillend afhankelijk van de grootte van de deeltjes, samenstelling en het cementeren. Fijner de deeltjes, dragen de meer kwartsdeeltjes, harder het meer silicium en ijzercement, meer op het boorbeetje, zoals kwartszandsteen; het meer moddercement, het meer mica en het veldspaat zachtere Gemakkelijk te boren; de ruwere deeltjes, het minder cement, de betere doordringbaarheid, vatbaar voor het verlies van modderdoordringbaarheid, en in de schachtmuur om een dikke moddercake te vormen, die in het plakken van geplakte en andere complexe voorwaarden, het niet-beetje Normale gebruik resulteert.
 

Conglomeraten: naar voren gebogen om in storten de conglomeraat te springen rotsboring, de slappe boor en de muur in; wanneer de pompverplaatsing laag is of de modderviscositeit laag is, zijn de grintdeeltjes niet gemakkelijk terug te komen, beschadigen de het lichaam en tanden van de boortand groter.

 

Kalksteen: gewoonlijk hard, langzame het boren snelheid, minder lengte. Sommigen hebben gatenontwikkeling gestikt, borend een naadgat, zal het leiden tot het luie boring, luchten, modderverlies, enz., soms na de uitbarsting van de putuitbarsting. De kalksteenvormingen hebben een significante invloed op beetjepenetratie, ROP en beetjemislukking. Bovendien lokale zachte en harde ineengestrengeld, zoals mudstone en hard zandsteen, naar voren gebogen aan afwijking; Boringsbeetje in de geneigde gemakkelijk beschadigde schacht. Wanneer de rots oplosbare zouten, zoals gipslaag, de laag van het rotszout bevat, de functie die van modder zal beschadigen, het normale gebruik van de boor beïnvloedt.

 

Beschrijving


ROLlager

Gebaseerd op het berekenen van de ladingsdistributie op de dragende componenten, nemen alle shareatebeetjes lagers op die optimale die meetkunde hebben en ladingsdistributie wordt ontworpen om het maximum dragende leven te geven.

 

1. Niet verzegelde Lagers

Dragend Type: Rol-bal-rol-duw Knoop zonder verbinding.

2. Verzegelde Lagers

Dragend Type: O-rings verbinding-rol-bal-rol-Duw Knoop. Zie

·De verbinding houdt de modder, de knipsels, lucht en waterouside de lagers.

·Het dragende werk in smeermiddel en wrijvingvoorwaarden, dit resulteert in minder lagerslijtage en langer lagerleven.

 

Voorzichtigheid


Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

 

Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

 

De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
7 7/8“ 200mm 415 Zeer zachte vormingen met lage samenpersende sterke punten en hoge drillability. Beitel op pand, kegel op binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 75 34 4 1/2“ API 7,880-15,750Ibs/120-90RPM
 

 

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.