Tel.:
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Van de de Diamantbouw van Hunan Nieuw de Machinesco., Ltd.

Thuis ProductenTricone Drill Bit

Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code

Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code

  • Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code
Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code
Productdetails:
Plaats van herkomst: Hunan, China (vasteland)
Merknaam: New Diamond
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 6 1/4“ 732 159mm Tricone boorbeetjes
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton verpakking en houten doosverpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: Volgens orderaantal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
IADC-Code: 732 Omlooptype: Jet Air
Speldverbinding: 3 1/2“ API Metrische Beetjediameter: 159mm
Gewicht van het product: 20 KG Gewicht op Beetje: 25,000-43,750Ibs
Hoog licht:

drie kegelbeetje

,

de boorbeetje van de rolkegel

    Tri-cone beetjeproducten zijn momenteel het wijdst gebruikte productiehulpmiddel in de binnenlandse olie boorindustrie. Dit product heeft zeer goede productprestaties en is zeer populair in daadwerkelijke bouw. beter aan een verscheidenheid van complex bouwmilieu aan te passen, keurde ons bedrijf de staat van geavanceerde productietechnologie voor goed het product om sommige noodzakelijke aanpassingen te maken. De nieuwe producten die high-precision dragend ontwerp, het lageroppervlakte gebruiken die van de tandklauw slijtvaste legeringslaag, rollagers opduiken legden anti-wear legeringszilver in, verbeteren het laadvermogen en de anti-beetcapaciteit. De metaalverbinding bestaat uit een goed ontworpen metaalzegelring aangezien de lager as dynamische verbinding, twee hoog-elasticiteits rubber activerende ring in het klauw en kegel het verzegelen gebied als statische verbinding wordt gevestigd, handhaaft de geoptimaliseerde verbindingscompressie om twee A metaalring het verzegelen oppervlakte te verzekeren altijd goed contact. Een nieuw rubberreservoir dat differentiële druk beperkt en boringsvloeistof verhindert het smeringssysteem in te gaan verstrekt een goede smeringswaarborg voor het dragende systeem. Carbide met hoge weerstand en de tanden van het hardheids, het optimale ontwerp van het aantal tanden, het aantal tanden, tandhoogte en het unieke profiel van de legeringstand, geven volledig spel aan de hoge slijtageweerstand van tussenvoegselsbeetje en uitstekende scherpe capaciteit. Verbeterde de samengestelde diamant van uitlaattanden, de rol van maat.

 

Beschrijving


HET SNIJDEN STRUCURES
1.Tailored nemen vervaardigde vormen en rangen op gebruikend het carbidetechnologie van het overzichtswolfram voor verschillende vormingen die drillability hebben gevarieerd en de samenpersende sterkte, om een optimale gelijke te verstrekken beteen de weerstand en de hardheid van de tussenvoegselsslijtage.
2.By gebruikend computersimulatie van de rots die bij de bodem van het gat bteaking, kunnen de ingenieurs van Shareat de beste tussenvoegselsruimte ontwerpen om de evenwichtigste lading op elk tussenvoegsel te verzekeren. Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 0
Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 1 3.Double rijen van pandtussenvoegsels voor beter het handhaven van volledig pandgat. 
ROLlager
Gebaseerd op het berekenen van de ladingsdistributie op de dragende componenten, nemen alle shareatebeetjes lagers op die optimale die meetkunde hebben en ladingsdistributie wordt ontworpen om het maximum dragende leven te geven.

1.Non-verzegeld Lagers

Dragend Type: Rol-bal-rol-duw Knoop zonder verbinding. 

Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 2

2.Sealed lagers

Dragend Type: O-rings verbinding-rol-bal-rol-Duw Knoop. Zie 

·De verbinding houdt de modder, de knipsels, lucht en waterouside de lagers.

·Het dragende werk in smeermiddel en wrijvingvoorwaarden, dit resulteert in minder lagerslijtage en langer lagerleven.

 

Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 3
DE VERHOGING VAN LUGAND SHIRTTAIL
Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 4

 

 

1.Conventional Shirttail DesignThis shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat vluchtgebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail en shirttail lip vermindert.

Hardmetal en het slijtvaste carbide werden toegepast op shirttail en shirttail lip.

het Ontwerp van 2.Particular Shirttail

Dit shirttail kenmerkt een“ terrasvormig“ ontwerp, dat eacape gebied en de in bewaring gevende snelheid verhoogt en knipsels opnieuw maalt en draagt op shirttail vermindert en shirttail snoei.

Hardmetal werd toegepast op shirttaillip en handvat. Slijtvaste catbide op shirttaillip en handvat en rond het“ terras“ lagere deel van shirttailhandvat.

Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 5
 

Voorzichtigheid


·Gelieve te selecteren de toepasselijke vorming en de parameters volgens de instructies.

 

·Controleer zorgvuldig de beetjesverschijning en om het gezicht van het beetjes ingepaste eind, of het serienummer op het vakje te controleren en certificaat.

 

·De selectie van WOB en t/min zou binnen de grenzen van de geadviseerde parameters moeten zijn, kunnen hoger WOB en t/min niet gelijktijdig worden gebruikt.

 

·Het bodemgat moet schoon zijn en het beetje moet niet voor het lange sectie uitboren worden gebruikt.

 

·Het boren het proces moet regelmatig werken, vinden dat er Bie-sprong op abnormaal fenomeen is, zou moeten geschikte analyse zijn en doeltreffende maatregelen nemen

 

·Het beetje zou moeten met droog binnen worden gehouden en goed - geventileerde voorwaarden bij 10-33℃ en van zonneschijn en regen worden gehouden. Opgeslagen in dergelijke omstandigheden, is de kwaliteit van beetje gewaarborgd 3 jaar.

 

Specificaties


Beetjediameter IADC Toepassingen Speciale Eigenschappen (Snijdende Structuur, Handvatbescherming) Gewicht SPELD Conn Werkende Suggesties WOB/RPM
Ibs Kg
6 1/4“ 159mm 732 Harde en schurende vormingen met hoge samenpersende sterke punten Eivormig op pand, frekwentiecurve op binnenrijen; Hardmetal op handvat; Slijtvast carbide op shirttaillip en handvat. 44 20 3 1/2“ API 25,000-43,750Ibs/90-60RPM

 

Eigenschapvoordeel


1.Price verplichting: om de hoge betrouwbaarheid van producten te verzekeren, gebruikt de grondstoffenselectie de producten van het grapefruitmerk; onder dezelfde concurrentievoorwaarden, en om product technische prestaties op basis van eerlijkheid niet aan een gunstige prijs tot klanten te verminderen.

 

2.Quality verplichting: product de productie en het testen hebben kwaliteitsverslagen en inspectiegegevens; de prestaties van het product kunnen klanteninspectie weerstaan.

 

3.Customer de dienst: om nieuw diamantmerk tot stand te brengen, verbeter het zicht van ondernemingen, vestigen collectief beeld, dienen wij klanten met het principe van „preferentiële prijzen, de goede dienst het principe, van de betrouwbare productkwaliteit“.

 

De verschijning van het beeld is verschillend van dat van het daadwerkelijke product, en het daadwerkelijke product is de norm.

Jet Air-Beetje van de Omloop het Lager Gemalen Tand, Tricone Beetje 732 van Tci IADC-Code 6

Contactgegevens
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Rick.liao

Tel.: +8618692219720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hunan New Diamond Construction Machinery Co., Ltd.
Het Park van de PinJiangindustrie, PingJiang-provincie, YueYang-Stad, Hunan, China.
Tel.:86-731-89708248
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit DTH hamerboren Leverancier. © 2017 - 2022 dthhammerbits.com. All Rights Reserved.